Gázszerelés Budapesten linkek érdekességek

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Csodálatos IPhone tippek és trükkök, hogy a legtöbbet hozza ki a készülékéből

2023. március 28. - Németh Seo József

Csodálatos IPhone tippek és trükkök, hogy a legtöbbet hozza ki a készülékéből

 

Minden telefonnak megvannak az előnyei és hátrányai, de amikor megpillantja az Apple iPhone-t, tudja, hogy valami különlegeset talált. És amikor elkezdi használni az iPhone-t, nem akar majd mást használni. De annyi mindent lehet vele csinálni - hol kezdje el? Olvasson tovább néhány tippért.

Ha gyorsan szeretne fényképet készíteni, koppintson duplán a Home gombra. Még akkor is, ha a telefon le van zárva, ez egy kis kamera ikont hoz fel, amellyel megnyithatja a kamerát. Ezután a telefon vagy a fejhallgató hangerő-növelő gombját használhatja a kép elkészítéséhez!

Szeretne egy egyszerű módszert arra, hogy lefényképezze telefonja aktuális képernyőjét? Próbálja ki ezt! Nyomja meg egyszerre a home és az alvó gombot, és várja meg a kamerakattintás hangját. Ezután lépjen a mentett fotókra. A mappában meg kell látnia a képernyőjének képét.

Ha növelni szeretné az iPhone tárhelyét, használja ki az iCloud előnyeit. Ennek beállítása mindössze néhány percet vesz igénybe, és a rendelkezésre álló tárhelyet megháromszorozhatja vagy megnégyszerezheti. Ez különösen akkor hasznos, ha sok fényképet vagy nagy zenei könyvtárat tárol a telefonján.

Elege van abból, hogy a képernyője a legkisebb mozdulatra is átvált a tájolásról a portréra? Kezdje a Home gomb dupla megérintésével, hogy megjelenjen a legutóbb használt alkalmazások listája. Nyomja meg a bal szélső gombot, amely egy szürke ikon egy nyíllal. Ezután egy üzenetet fog kapni, amely megerősíti, hogy a telefon függőleges tájolásban van rögzítve.

Ha nem szeretne aggódni a nagybetűs írásmód miatt, amikor szöveges üzenetet gépel egy barátjának, bekapcsolhatja az automatikus nagybetűs írásmód funkciót. Ez a funkció a Beállítások->Általános->Billentyűzet menüpontban található, és az első lehetőség, amikor megnyitja ezt a részt. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg, és javíthat a nyelvtanon a szövegeken keresztül.

Az iPhone akkumulátor élettartamának megóvásához használja ezt a trükköt. A telefon feloldásakor takarja le a fülhallgató feletti területet. Ez blokkolni fogja azt az érzékelőt, amely érzékeli, hogy mennyire világos a szoba, ami becsapja a telefont, hogy azt higgye, egy sötétebb helyiségben van. Amikor a képernyő bekapcsol, kevésbé lesz fényes, így kevesebb energiát használ.

Ha az iPhone-ját beleejti valami nedves dologba, ne essen pánikba. Hagyja kikapcsolva, és egyszerűen törölje meg óvatosan egy törölközővel. Ezután ragadjon meg egy cipzáras tárolózsákot vagy tálat, és merítse a telefont egy kis főzés nélküli fehér rizsbe. A rizs segít kiszívni a telefon belsejében rekedt nedvességet.

A képernyőképek csodálatos előnye az iPhone. Ha megtalálta a képernyőt, amelyet el szeretne menteni, tartsa lenyomva a "home" gombot, miközben egyidejűleg az "alvó" gombra kattint. Sikeresen elmentette a képernyőképet az iPhone-ra, amint látja, hogy a képernyő fehérré válik.

Remek tipp az iPhone használatához, hogy letöltsön valamilyen alkalmazást, amely segít megtalálni a tartózkodási helyéhez közeli éttermeket. Valójában van olyan alkalmazás, amely véletlenszerűen hoz fel egy éttermet aszerint, hogy mit ír be, például mexikói étel, olasz, vagy amit csak akar.

Ha az iPhone elázik, nem biztos, hogy tönkremegy. Óvatosan törölközővel szárítsa meg a készüléket. Ne kapcsolja be, és ne használjon hőt a szárításhoz. Ehelyett helyezze egy zacskóba némi fehér rizzsel, és hagyja ott néhány órán át. A rizs magába szívja az iPhone-ban lévő nedvességet.

Most, hogy van néhány trükk, amit kipróbálhat az új iPhone-ján, próbálja ki őket. Rá fog jönni, hogy az iPhone többet tud, mint gondolta volna. Ha időt szán arra, hogy valóban megtanulja, hogyan kell használni ezt a telefont, akkor nagyon-nagyon elégedett lesz.

airpods 2, iphone szervíz budapest, iphone kijelző csere, iphone szervíz, apple watch részletre, iphone szervíz nyíregyháza, iphone 6s kijelző cseréje, iphone kijelzo

 

1. airpods 2

2. iphone szervíz budapest

3. iphone kijelző csere

4. iphone szervíz

5. apple watch részletre

6. iphone szervíz nyíregyháza

7. iphone 6s kijelző cseréje

8. iphone kijelzo

 airpods 2, iphone szervíz budapest, iphone kijelző csere, iphone szervíz, apple watch részletre, iphone szervíz nyíregyháza, iphone 6s kijelző cseréje, iphone kijelzo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gazszerelesbp.blog.hu/api/trackback/id/tr4818082440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása