Gázszerelés Budapesten linkek érdekességek

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Az iPhone valóban megéri?

2020. december 14. - Németh Seo József

Az iPhone valóban megéri?

 

Sokan rájönnek, hogy az iphone sokkal több, mint egy eszköz, amellyel hívásokat kezdeményezhet és szövegeket küldhet. Az iPhoneok kulcsfontosságú szerepet játszanak az élet napi kihívásainak megoldásában. Az olyan alkalmazásokkal, mint a térképek, és az internet hozzáférhetőségével semmi sem esik túl a képességeiden.

 

Időt takaríthat meg, miközben SMS-t küld az iPhone készülékén, ha kétszer megérinti a szóköz billentyűt. Ez a gyorsparancs automatikusan befejezi a mondatot egy ponttal, majd új mondatot indít. Az új mondat első betűje automatikusan nagybetűs lesz. Ez a trükk tökéletes hosszú szövegek írásához és bárki használhatja útközben.

 

A telefonra vonatkozó korlátozások beállításához egyszerűen lépjen az "Általános", majd a "Korlátozások" részhez. Írjon be egy négyes jelszót, amelyre emlékezhet. Szükség lehet korlátozásokra, különösen, ha szülő és korlátozni akarja bizonyos alkalmazásait a gyerekei számára, és ennek a jelszónak a beírása segít ebben.

 

Az iPhone segítségével gyorsan fényképeket készíthet a telefonján. Miután elcsúsztatta a telefon feloldását, nyomja meg a kameraalkalmazást a lezárási képernyőn, és nyissa ki a kamera használatához. Ez a funkció megkönnyíti a képek gyors elkészítését és soha nem hagyja ki a memóriát.

 

Sok iPhonet használó ember sokat használ Safarit vagy Mail-t anélkül, hogy tudná, hogyan mentse el a képeket ezekről. Egyszerűen érintse meg és tartsa lenyomva a menteni kívánt képet. Nemsokára megjelenik egy doboz, ahol elmentheti a megérintett képet.

 

Van egy egyszerű módszer a sok szöveg törlésére, amikor gépel az iPhone készülékén. Kezdésként tartsa lenyomva a törlés gombot. Betűről betűre kezdi törölni a szavakat, majd szóról szóra. A gomb lenyomva tartásával sokkal gyorsabban törölhet mindent a képernyőről.

 

Van egy módja annak, hogy gyorsabban készítsen képeket ahelyett, hogy végignézné az alkalmazásokat. Koppintson duplán a Kezdőlap gombra, és megérintheti a kamera ikont. Ez akkor is működik, ha lezárták az iPhone készülékét. Miután ezt megtette, használja a hangerő növelése gombot a kép elkészítéséhez.

 

Az iPhone készülékén meg lehet nézni az iBooks PDF fájljait. Ha olyan webhelyen tartózkodik, ahol PDF-fájl van, megtekinteni vagy e-mail üzenetet szeretne kapni, akkor csak annyit kell tennie, hogy megérinti, majd lenyomva tartja a PDF hivatkozást vagy az ikont. Ezután egyszerűen válassza a "Megnyitás iBooksban" lehetőséget.

 

Azok számára, akik gyakran lépnek kapcsolatba a közösségi oldalakon, az iPhone megkönnyíti, hogy lépést tartson velük. Kommentálni, fotókat letölteni és kapcsolatba lépni barátaival egyszerű. Sok főiskolai hallgató úgy találja, hogy az iPhone használata kényelmes módja annak, hogy otthonától távol tartsa az internetet.

 

Hangproblémákat tapasztal iPhone készülékével? Amikor ez megtörténik, a legtöbb ember attól tart, hogy a probléma az eszköz hangrendszerének belső károsodása miatt jelentkezik. Azonban legtöbbször nem ez a helyzet, és van egy egyszerű megoldás a probléma megoldására. Az iPhone bal alsó sarkában található a hangszóró, a mikrofon pedig a jobb alsó sarokban. Amikor ezek a lyukak eltömődnek a törmeléktől, hangromlást okoz. Egy sűrített levegős doboz használatával általában megtisztíthatja a törmeléket ezekből a lyukakból, és kiküszöbölheti a telefonjával tapasztalt hangproblémákat.

 1. https://www.bestbyte.hu/Okosora-cTES.html

2. https://bit.ly/34kdwGE

3. https://bit.ly/3mtMR0i

4. https://bit.ly/38dwCPN

5. https://bit.ly/2WlLrdL

6. https://bit.ly/37r5q0W

7. https://en.wikipedia.org/wiki/MediaMarkt

Amint láthatja, az iphone különféle kiegészítő szolgáltatásokat kínál Önnek. A lehető leghamarabb szerezze be az első iPhoneját, és nézze meg, mennyit változik az élete rövid idő alatt. Meglepődne azon, hogy milyen kényelmetlenül érzi magát az élet egy iphone-val, miután ezt megtette.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazszerelesbp.blog.hu/api/trackback/id/tr5216339084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása