Gázszerelés Budapesten linkek érdekességek

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Az IPhone teljesítményének kihasználása - Hasznos tippek, amiket nem tudhat

2019. július 17. - Németh Seo József

Az IPhone teljesítményének kihasználása - Hasznos tippek, amiket nem tudhat

 

Épp most vetted az első iPhone-t? Megpróbálod kitalálni, hogyan kell használni az alapokat? Ha igen, akkor ez a cikk néhány olyan tippet tartalmaz, amely segít megérteni az új eszköz működését. Tudjon meg többet, hogy megtudja, hogyan szerezheti át a funkciókat.

A billentyűzet aktiválása előtt forgassa el az iPhone-t vízszintesen. Ez megnöveli a billentyűzet méretét, így könnyebb a gépelés. Ez különösen akkor hasznos, ha problémája van a kis képernyőn vagy nagyon nagy ujjaival. Ez időt és frusztrációt takaríthat meg a helytelenül írt szavakkal vagy az automatikus javítások hibáival.

Használja a fejhallgató kábelét a képek készítéséhez. Nehéz lehet egy olyan kép készítése, amely fókuszban van, ha megnyom egy gombot, amely az aktuális telefonon van. Ehelyett nyomja meg a kábel gombját; az enyhe mozgás egyáltalán nem befolyásolja iPhone-ját, lehetővé téve, hogy éles, tiszta képet készítsen.

Használja az iPhone névjegyeit, hogy megszervezze az összes barátait és családját. Ez nagyon fontos, mivel az összes névjegyet ábécébe rendezheti, és számos információt tartalmazhat az egyes kapcsolatokról. Továbbá a partner képernyőjén kattinthat egy névre és hívásra vagy szövegre, azonnal.

A Siri lehetővé teszi, hogy emlékeztetőket állítson be a helyszín alapján. Ahelyett, hogy felkérné Sirit, hogy mondja el, hogy tegyen valamit délben, van egy másik lehetőség. Azt mondhatod, hogy "Siri, emlékezz, hogy hívjak munkát, amikor hazamegyek." Amikor a telefon GPS-je rájön, hogy otthon vagy, akkor az emlékeztetőt ad. Ennek használatával az emlékeztetők akkor is beállíthatók, ha nem biztos abban, hogy mikor lesz otthon.

Az iPhone segítségével könnyebben navigálhat. Használhatja a térképet és a GPS-t, hogy egy adott helyre irányíthasson, és az útvonalon is megtalálhatja az olyan helyeket, mint az üzletek vagy az üzemanyagtöltő állomások. A könnyebb használat érdekében jegyezze fel a térképet.

Szeretné meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát? Van néhány különböző dolog, amellyel az akkumulátor élettartamát kihasználhatja. Egy dolog, amit tehetünk, a fényerő leállítása. Ha nem használja őket, kapcsolja ki a vezeték nélküli rádiókat is. Ez több akkumulátor élettartamot biztosít.

Volt már valaha, hogy gyorsan navigáljon az oldal tetejére? Ahelyett, hogy visszafelé gördülne, kattintson a képernyő tetején található állapotsorra. Az iPhone-alkalmazások többségében (beleértve a Safari-t, a leveleket és a kapcsolattartókat is) ez hamar visszaviszi a lap tetejére.

Elkezdődik az akkumulátor lemerülése, és nincs közel a töltőhöz? A képernyő elhomályosításával és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával hosszabbíthatja a telefon akkumulátorát. Ide tartozik a wifi, a GPS vagy a Bluetooth. Ezek mindegyike sok akkumulátort üríthet ki, és letörölheti őket egy csípőn, így megtakaríthat az akkumulátor élettartama.

Amikor az iPhone-mailben szerepel, egyszerűen mentheti a későbbiekben megtekinteni kívánt kép másolatát. Csak néhány másodpercig érintse meg a képet, és elmenti a tárolt képekbe. Ezután bármikor hozzáférhet hozzá, ha újra meg szeretné tekinteni, közzétenni az interneten vagy továbbítani egy barátnak.

Az új telefonnak egy kicsit kényelmesebbnek kell lennie, ha egy kicsit többet megtudott róla. Ha alkalmazza és gyakorolja ezeket a tippeket, hamar rájön, mennyire könnyű használni. Ez csak a kezdet. Továbbra is ismerkedjen meg az iPhone készülékével, és ne feledje, hogy a technológia mindig növekszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazszerelesbp.blog.hu/api/trackback/id/tr3114968222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása