Gázszerelés Budapesten linkek érdekességek

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Jegygyűrű jelentése

2018. június 12. - Németh Seo József

Mit jelent a jegygyűrű?

 

“Ha az ember a vécébe dobja a jegygyűrűjét, és még a vizet is ráereszti, az azért túlmegy minden határon.” (Stephen King)

 

Nagy szerencse, hogy a víz nem viszi le, ki lehet venni. Általában amikor megnyugszanak az emberek, kiveszik.

Mit is jelent a jegygyűrű? Veszekedés közben egy ismerős, dühében az ablakon dobta ki a jegygyűrűjét.

 

A konyhában voltak, egy emeletes ház lichtofjában ment, erre a férj is bedühödött és utána dobta Ő is a jegygyűrűt. De másnap bemásztak érte a mocsokba, mert muszáj volt. Még azok számára is egy jelkép, akik csak szimplán tárgyként gondolnak rá. Ha leveszed a jegygyűrűd és leteszed a másik elé, annak nyomós indoka van. Előfordul, ha valaki rád néz, Te már szükségesnek érzed azt, hogy kezed látható legyen, szinte tudat alatt.

 

Akadnak olyan pillanatok, amikor az ember hosszasan elgondolkodva nézi a kezét, rajta a jeggyűrűvel. Amikor az ember élete társa először húzza fel ujjára a jegygyűrűt, sokáig nézegeti, forgatja, és nagy öröm tölti el, mikor érzi, hogy rajta van. Egy férfi és nő kapcsolatában a gyűrű, akár vasból, akár bronzból vagy aranyból készült, esetleg elefántcsontból, mindig is a véget nem érő összetartozást jelképezte és jelképezi a mai napig. Algeron Charles Swinburne angol író írt erről gyönyörűen, Ő azt mondta, szerinte a gyűrű körkörös formája azt jelenti, hogy az egymás iránt érzett érzések egyik embertől a másikig folynak, egy körben, örökkön-örökké.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazszerelesbp.blog.hu/api/trackback/id/tr9014043298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása