Gázszerelés Budapesten linkek érdekességek

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Gázszerelő Budapest, Gázszerelés szolgáltatás kerü

Szőnyegtisztítás és Kárpittisztítás tippek, érdekességek a nagy világból

2017. december 11. - Németh Seo József

Szőnyegtisztítás és Kárpittisztítás tippek, érdekességek a nagy világból

 

Iroda székeink kárpittisztítása

A kárpittisztítással foglalkozó cégek az irodában napi szinten használatos irodai bútorok tisztítását is vállalja, sőt, minél több bútort, széket tisztíttatunk meg, annál nagyobb kedvezményhez jutunk egyes cégek esetében. Amennyiben ilyen lehetőségre bukkanunk, nyugodtan vágjunk bele, a szakértelemnek hosszú távon meg lesz a gyümölcse.

Autó kárpittisztítás

Sok profi kárpittisztító foglalkozik autóban lévő kárpitok tisztításával is, melyeket akkor is érdemes igénybe vennünk, ha az adott cégnek nem ez a fő profilja. Szeretett autónkban a láb alatt lévő szőnyegeinket, üléseinket és a tető kárpitot is ujjá lehet varázsolni, ha megfelelő kézbe kerül. Ezt a tisztítási folyamatot nyár alkalmával érdemes elvégeztetni, hogy a kárpit kellőképpen ki tudjon száradni.

1. Garanciális Kárpittisztítás és Szőnyegtisztítás Budapesten

2. Padlószőnyeg és kárpittisztítás az Ön otthona kényelmében

3. Szőnyegtisztítás felsőfokon, első kézből 

4. Ebben a bejegyzésben a helyszíni kárpittisztítás technikáiról írunk!

5. Kárpittisztítás gyorsan és egyszerűen

6. Milyen folyamatokat visz végbe egy profi kárpittisztítással foglalkozó szakember?

Ülőgarnitúránk és foteleink kárpittisztítása

Sok helyen tisztítanak olyan kárpitokat, melyekre azt gondolnánk, hogy már menthetetlen, viszont érdemes lehet egy profi kárpittisztítással megpróbálkozni, hisz sokszor csodát lehet tenni kedvenc foteljeinkkel. Amennyiben új színben szeretné, hogy pompázzon bútordarabja, mindenképpen tegyen egy próbát.

Igazán hatékony kárpittisztítás csak ipari, erre a célra fejlesztett gépekkel lehetséges. Az egyik leggyakrabban használt ipari gép a Kärcher Puzzi, amit főleg szőnyegek tisztítására használnak. Sok helyen a kárpittisztítást is ezzel alkalmaznak, a másik közkedvelt gép a Satoemma Sabrina, ami az előbbihez képest egy nagyobb teljesítménnyel bíró ipari készülék. Ezekkel a gépekkel vizes extrakciós tisztítást lehet végezni. Vízpumpa segítségével a kárpitra vegyszeres vizet fecskendeznek, amit aztán azonnal vissza is szívnak, a mielőbbi száradás érdekében. Sok esetben még a vizes kárpittisztítás előtt egy alapos porszívózást végeznek el, mellyel már akkor látványos eredményt lehet elérni.

Ha a bútor erősen szennyezett, akkor már előre befújják vegyszeres vízzel a kárpitot, ezzel feloldják a beszáradt szennyeződéseket. Különleges esetben habot és professzionális folttisztítókat használnak a minél jobb eredmény elérése érdekében. A vegyszerek sok év tapasztalata alapján válogatják meg, körülményeknek megfelelően. A vizes eljárásoknak és vegyszereknek köszönhetően a nagyon makacs foltok is eltüntethetőek, mint például a kávé, a vér, a vörösbor. Ha ilyen szennyeződésekkel állunk szemben, érdemes azonnal felkeresni kárpittisztító céget, hogy még időben maradéktalanul és a szövet sérülése nélkül orvosolni tudják a problémát.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazszerelesbp.blog.hu/api/trackback/id/tr6313473905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása